VOCEA ROMANIEI SEZONUL 11, EPISODUL 9

Ediția 9 | 3 octombrie 2023
Vocea României: Sezonul 11 Episodul 9



Sandro Machado a avut o audiție fantastică la Vocea României, episodul 9 din sezonul 11, pe 3 octombrie 2023. El a întors toate cele patru scaune și s-a alăturat echipei Irinei. Puteți urmări întregul episod din Vocea României, sezonul 11, episodul 9, difuzat pe 3 noiembrie 2023, mai jos.

"Sper ca Vocea României să-mi schimbe viața!", a spus concurentul în testimonialul său. "Am reușit să îi aduc împreună ca prieteni, nu concurenți, să cânte ca unul singur", a spus Irina Rimes în timpul repetițiilor. Prestația lor a fost apreciată de antrenorii Vocea României.

Vocea României sezonul 11 episodul 9 din 3 noiembrie 2023

  • Irina Rimes: "Ai arătat superb! Știam deja că Sandro este grozav, dar cred că am găsit o bijuterie în Cynthia. 
  • Cynthia este pachetul meu surpriză! Dacă ar trebui să aleg un model din echipă care a muncit și s-a dezvoltat cel mai mult, acela ar fi Cynthia. Voi continua cu Sandro. 
  • Cynthia a fost salvată de echipa Theo Rose & Horia Brenciu. Theo este cea care a apăsat butonul: "Vreau să fii iubita mea!".
  • Irina Rimes a izbucnit în lacrimi după ce concurenta ei a fost salvată: "Ești pe mâini bune!".

    Prezentarea online a sezonului 11, episodul 9 din Vocea României, pe 3 noiembrie 2023

    este disponibilă mai jos. 
  • Gilberta Wilson și Andrei Ciocîrlan sunt concurenții care au impresionat toți jurații de la Vocea României. Ambii au avut audiții remarcabile și au ales piese noi. În timp ce Gilberta a interpretat o piesă a Rosaliei, Andrei a prezentat pentru prima dată în etapa de audiții o doină."La Vocea României a fost cea mai frumoasă experiență pe care am avut-o", a declarat tânărul în cadrul testimoniului. Acum, cei doi concurenți din echipa Theo Rose & Horia Brenciu se vor întrece pentru a continua la Vocea României. 
  • Gilberta a mărturisit: "Nu mă așteptam să cânt cu Andrei, deoarece vocile noastre sunt incredibil de diferite", după ce a aflat că Andrei va fi partenerul ei de bătălie. Horia Brenciu a declarat: "Vei cânta una dintre cele mai tandre romanțe din toate timpurile, numită "De ce te-am întâlnit". 
  • Gilberta Wilson: "Horia și Theo Rose ne-au sfătuit să comunicăm eficient, atât între noi, cât și cu publicul, pentru că este un spectacol de adio.
  • Tudor Chirilă: "Momentul mi s-a părut un pic ciudat, mai ales cu distragerea atenției cauzată de floare. Dacă vreți o sugestie, mi-a plăcut în mod deosebit cântecul pasional al Gilbertei."

Vocea României, sezonul 11, episodul 9 din 3 noiembrie 2023 , poate fi vizionat mai jos

.

Irina Rimes a declarat: "Mi-a plăcut și am avut mare încredere în povestea ta, chiar dacă de data aceasta nu sunt în totalitate de acord cu colegii mei. A fost un moment autentic pentru mine. Aș dori să continui cu Gilberta".

Theo Rose și Horia Brenciu au decis să meargă mai departe cu Gilberta Wilson. Mai jos puteți urmări cel mai recent episod, episodul 9, din sezonul 11 al emisiunii Vocea României. Acesta este complet și disponibil începând cu data de 3 noiembrie 2023.


Vocea României: Sezonul 11

Vocea României: Sezonul 11 | Episodul 9

SERVER 2

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii