SARITI DE PE FIX SEZONUL 1 | EPISODUL 8

Ediția 8 | 26 octombrie 2023
Sariti de pe fix sezonul 1 episodul 8



Săriți de pe Fix – Sezonul 1 Ediția 8 din 27 Octombrie 2023 online gratuit pe www.serialonlinehd.com

În ultima vreme, mai multe națiuni au adoptat acest format, după ce a triumfat la nivel mondial. Franța a marcat un deceniu de difuzare, în timp ce Mexicul și Italia se află la al nouălea sezon. Se așteaptă ca Rai 2 să atingă cifre record în 2023.

8 comedianți din România vor lua parte la un spectacol plin de surprize, umor și provocări care vor impresiona publicul. Scopul este de a vă distra fără limite. Fiecare episod va avea doi invitați speciali care se vor alătura provocărilor nebunești organizate de Cabral, gazda emisiunii.

Săriți de pe Fix si-a făcut apariția la ProTV

Săriți de pe Fix este un program care combină divertismentul cu jocurile și provocările într-un spectacol amuzant. În fiecare episod, opt comedianți, printre care Anca Dinicu, Anisia Gafton, Emily Burghelea, Alex Bogdan, Drăcea, Lucian Ghimiși, Mihai Rait și Paul Ipate, alături de doi invitați speciali, vor înfrunta provocările lui Cabral printr-o serie de jocuri. Aceste provocări le vor testa imaginația, creativitatea și limitele și îi vor obliga să improvizeze, să cânte sau să danseze în situații amuzante care vor genera mult umor.

Sariti de pe Fix – Sezonul 1 Editia 8 din 27 Octombrie 2023 online HD

Principalul obstacol cu care se confruntă cei 8 comedianți din Sariti de pe Fix! este Planul înclinat - un studio construit la un unghi de 22,5 grade, unde oaspeții vor juca diferite roluri într-o serie de scenete. Rămâne de văzut la PRO TV dacă își vor putea menține echilibrul și își vor putea juca cu succes rolurile sau dacă se vor lupta cu platoul înclinat. "Numele neobișnuit al acestui proiect nu este o coincidență - este cu adevărat neconvențional!" Am fost norocoși să avem un grup de comedianți care sunt tineri, dar pricepuți și care pot să distreze telespectatorii la ei acasă. Emisiunea se bazează pe actorie și improvizație nepromițată, un domeniu în care distribuția noastră strălucește. Este încântător să colaborăm cu aceste persoane care au o pasiune pentru munca lor și excelează în acest domeniu. După părerea mea, acest proiect TV este cel mai ușor pe care l-am avut în ultimii ani. Asta pentru că eu și colegii mei ne îndepărtăm cu toții de responsabilitate. "Show-ul este plin de surprize de la început până la sfârșit, cu un flux și o abordare unică, care nu prea s-a mai văzut în România înainte. Planul înclinat este nebunie curată, unde lucrurile se întâmplă incredibil de repede și izbucnesc necontrolat", a declarat Cabral, gazda emisiunii Sari de pe Fix!

SARITI DE PE FIX - SEZONUL 1

Sariti de pe fix | Episodul 8

SERVER 2

Episodul 8

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii