GROAPA | SEZONUL 1 EPISODUL 8

Groapa:  Episodul 8



Groapa – Sezonul 1 Episodul 8 din 4 Noiembrie 2023 online gratuit pe www.emisiuni.net

Pro TV prezintă un nou serial pentru toate categoriile de public. Acest serial prezintă realitățile dure ale vieții și se bazează pe unul dintre cele mai cunoscute seriale turcești din 2018. Când va fi disponibil Groapa la Pro TV? Fanii serialelor se pot bucura acum de o adaptare a "Dreptul familiei" ("Çukur"/"Groapa"), unul dintre cele mai populare seriale turcești din 2018.

Serialul, "Groapa", este plasat în Giurgiu, un oraș cu ieșire la Dunăre, ceea ce creează un decor incredibil pentru acțiune. În el joacă actori români cunoscuți, precum Marius Manole, Emilian Oprea și Monica Bîrlădeanu, alături de debutanți talentați, care cu siguranță se vor face remarcați pe micul ecran. Teona Stavarachi se numără printre cei care au obținut un rol important în serial. Teona Savarachi o interpretează pe Alma Coman, protagonista feminină din Groapa și iubita lui Sacha, interpretată de Daniel Nuță. Intriga este captivantă, deoarece Alma, o jurnalistă, se îndrăgostește prea repede, iar o schimbare bruscă îi prăbușește viața în haos.

"Lucrez mai ales cu Sasha. Daniel Nuță îl interpretează și a fost o surpriză că ne înțelegem foarte bine. Acest lucru ajută foarte mult la chimia dintre personajele noastre, pentru că trec împreună printr-o călătorie dificilă și intensă."

Groapa – Sezonul 1 Episodul 8 din 4 Noiembrie 2023 – În întregime pe serialonlinehd.com

"Alma este un personaj rezistent. Deși poate fi credulă și se poate lăsa condusă de emoții, ea rămâne autentică și determinată în acțiunile și cuvintele sale. Nu cedează în fața opiniilor celorlalți, nu poate fi influențată și nu se va opri în fața a nimic pentru a face ceea ce este corect; are încredere în convingerile ei", a împărtășit Teona despre personajul Almei din Groapa.

EPISODUL 8 - GROAPA

Episodul 8

SERVER 2

Episodul 8

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii