AMERICA EXPRESS - EPISODUL 10

America Express sezonul 6:  Episodul 10


Ne îndreptăm spre aceleași orașe, dar proprietățile sunt diferite. În focul cursei, unii își uită scopul. Etapa precedentă a necesitat o alergare extinsă, iar adrenalina era la cote maxime. În timp ce unii concurenți au fost înălțați de rugăciuni și biserici, alții au purtat emoții suplimentare care nu au adus liniște în timpul misiunii. Fiecare zi este crucială în această etapă a competiției. Concurenții au trecut prin locații extrem de dubioase, ceea ce i-a determinat să își etaleze vocabularul. Orașul în care se află acum este nesigur, iar localnicii sunt neospitalieri.

Există dezacorduri între unele echipe cu privire la anumite aspecte care, aparent, nu necesită discuții suplimentare. Cu toate acestea, mersul prin biserică și căldura de afară au provocat dificultăți pentru unii. Este ziua de evaluare în care o echipă se va confrunta cu o provocare pentru a determina dacă rămâne sau pleacă acasă, chiar și în etapa a doua. Aventurierii trebuie să se grăbească pentru că miracolul imunității se încheie în curând.

America Express 1 Noiembrie 2023 Online

Modul în care este pusă întrebarea în caseta de echilibrare va fi surprinzător. Unii au scris o rugăciune, dar toată lumea va încerca să își exprime opiniile sau planurile. Cu toate acestea, unii nu vor avea nicio șansă în fața majorității în cursa de la finalul etapei și vom asista la o cursă frenetică prin misiuni. Uimitoarea provocare de anduranță are loc pe un traseu fantastic, desfășurându-se la diferite niveluri în ambele emisfere, inclusiv în Ecuador. Pe măsură ce călătoria avansează, aceasta prezintă numeroase răsturnări de situație, diversitate culturală și provocări. Aventura se reia de unde a rămas, prezentând o nouă perspectivă. Provocarea atinge apogeul, prezentând o demonstrație remarcabilă de încredere. Cele nouă perechi trebuie să cucerească fiecare etapă, în ciuda naturii neiertătoare a probei.

AMERICA EXPRESS - DRUMUL SOARELUI | EPISODUL 10

DRUMUL SOARELUI

SERVER 2

Episodul 10

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii