AMERICA EXPRESS | DRUMUL SOARELUI | EDITIA 11

Ediția 11 | 4 octombrie 2023 America Express sezonul 6:  Episodul 11


Pentru prima dată, cursa Sister Road va trece prin două emisfere. Concurenții vor lua startul în Columbia și vor călători prin Pământul de Mijloc în drum spre Ecuador, având ca destinație finală Buenos Aires, Argentina. Ei pornesc din Medellin, Columbia, cândva casa lui Pablo Escobar, și trebuie să ajungă pe tărâmul lui Messi.

Călătoria lor explorează toate punctele de atracție din această parte a Americii de Sud. Provocările și jocurile sunt menite să ofere o experiență completă atât pentru concurenți, cât și pentru public. "Vor avea parte de un timp captivant de explorare în Columbia, vor întâlni triburi indigene în Ecuador și vor descoperi pasiunea în Argentina."

Vezi mai jos pe site America Express – Sezonul 2 Editia 11 din 4 Noiembrie 2023 pe SERIALE ONLINE HD

Zi de zi și săptămână de săptămână, concurenții și-au forțat limitele în timpul unei experiențe intense, cu doar o liră pe zi și fără transport sau cazare. Publicul de acasă a rămas cu respirația tăiată în timp ce privea. Comunitatea Antena 1 și concurenții au călătorit prin locuri fascinante, cu o spiritualitate bogată, descoperind practici tradiționale, precum și amestecul divers de arome și culori latino-americane.

AMERICA EXPRESS - DRUMUL SOARELUI | EPISODUL 11

DRUMUL SOARELUI

SERVER 2

Episodul 11

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii