VOCEA ROMANIEI SEZONUL 11, EPISODUL 7

Editia 7 | 20 octombrie 2023
Vocea României: Sezonul 11 Episodul 7



Juriul a fost extaziat de performanța impresionantă a Silviei. În ciuda unui proces decizional dificil, Theo și Horia au ieșit învingători fără prea multe intervenții de pe margine. Frustrarea lui Tudor a fost evidentă și este posibil să existe o dramă în camera câștigătorului. Ceilalți doi jurați au luptat din greu până la final, dar, din păcate, abilitățile lor nu au dat roade și au rămas dezamăgiți.

Leon a fost unul dintre concurenții care au lăsat juriul perplex, nefiind clar dacă este bărbat sau femeie. Irina Rimes a cântat prima, urmată de Tudor, care a avut unele ezitări inițiale. Ulterior, Smiley și ceilalți doi jurați au procedat la fel. Horia s-a exprimat că se identifică ca bărbat și a considerat că a fost o prestație excelentă. În ciuda incertitudinii cu privire la sexul lui Leon, acesta a demonstrat o îndemânare excepțională în toate genurile de muzică. În cele din urmă, decizia de a avansa sau nu în competiție stă numai în mâinile sale. Cu toate acestea, gama sa vocală a fost cu adevărat fantastică.

Vocea Romaniei: Sezonul 11 Episodul 7 din 20 Octombrie 2023 HD

Un beneficiu major al concurenților cu aptitudini vocale care participă la un concurs este capacitatea de a-și învinge orice teamă. Juriul oferă oportunități de a ieși din zona de confort și de a descoperi elemente unice care îl fac pe artist să strălucească. În timp ce unii pot fi norocoși în viață, alții se străduiesc să își pună în evidență munca evidențiată. Antrenorii noștri pot profita de reveniri nelimitate. Este important de reținut că, la finalul audițiilor pe nevăzute, echipele fiecărui președinte nu trebuie să depășească 14 concurenți. Unele voci pot fi identificate cu ușurință ca fiind cele mai bune încă de la primele acorduri. În plus, acest sezon este complet diferit de tot ce a fost până acum. Bucuria muzicii nu mai este o simplă vorbă în vânt. Prezența fiecărui concurent pe scenă aduce o doză de fericire.


Vocea României: Sezonul 11

Vocea României: Sezonul 11 | Episodul 7

SERVER 2

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii