SARITI DE PE FIX - SEZONUL 1 | EPISODUL 5

Editia 5 | 12 octombrie 2023
Sariti de pe fix sezonul 1 episodul 5



Ne așteaptă o seară palpitantă cu Jean de la Craiova și câțiva improvizatori fantastici. Vom avea plăcerea de a reîntâlni multe vedete, iar toate vor fi implicate activ în spectacolele serii. Ana Maria a menționat că setul i s-a părut deosebit de valoros, datorită noului invitat.

Anisia lipsește din grup pentru că strălucește mereu în lumina reflectoarelor datorită talentului său evident afișat prin acțiunile sale. Înainte de a începe, să ne punem centurile de siguranță pentru că ne apropiem de prima probă numită jocul ABC. Jean și Ana vor fi primii care vor intra pe scenă, primind aplauze din partea publicului. Ei vor avea la dispoziție doar trei minute pentru a scrie un cuvânt atribuit pe o planșă dată de Cabral.

Într-un prim moment, părea că se pot descurca, dar lipsa lor de îndemânare era evidentă. Cu toate acestea, aspectele comice au fost importante pentru noi, iar lucrurile au progresat pozitiv, cu scene comice bine primite de cei care se uitau acasă. În ceea ce privește proba cu capul în jos, este corect să observăm că Anca și Mihai au fost cei mai potriviți și nu au putut evita să o ia. Nu știm cum au ajuns acolo, dar poate că au avut în mod constant ghinion în timpul provocărilor. Ei au avut sarcina de a înfrumuseța un balcon frumos, plin de flori. Din păcate, abilitățile lor au fost deficitare. Mai ales că inerția a făcut lucrurile mai dificile, ducând la pierderea majorității plantelor în timpul transportului.

Săriți de pe Fix Episodul 5, 12 octombrie 2023 Online

.

Cea mai grea sarcină, însă, a fost suprafața înclinată, unde Lucian și Anisia și Alex și Jean au făcut o demonstrație istorică de excepție, distrând mulțimea atât în persoană, cât și acasă. Ei știu întotdeauna cum să ridice starea de spirit a tuturor celor care îi privesc. Întrebările sunt simple. Dacă cineva rămâne fără răspunsuri, poate cere ajutorul vecinului de la etaj, a cărui casă este înclinată la un unghi de 22 de grade. Râsul este o necesitate pentru lume, deoarece poate lumina orice stare de spirit și poate duce la o chicoteală sănătoasă. Comedia nu urmărește să câștige nimic altceva decât marele premiu al râsului publicului. Cei mai entuziaști prieteni iubitori de râs și invitații lor vor accepta cu plăcere orice provocări de dragul bunei dispoziții și pentru a aduce bucurie prietenilor lor.

SARITI DE PE FIX - SEZONUL 1

Sariti de pe fix | Episodul 5

SERVER 2

Episodul 5

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii