SARITI DE PE FIX - EPISODUL 4 | SEZONUL 1

Editia 4 | 05 octombrie 2023
Sariti de pe fix sezonul 1 episodul 4



During the initial round of the bread and water competition, Dorian Popa and Rait, also known as Dorel, exchanged blows that prompted the audience to applaud them for several minutes. Their animosity was evident and they turned the competition into a captivating spectacle. Mihai was the unluckiest and Cabral didn't anticipate him to resist heroically. During the arm speech test, Mihai and Neamtu were asked what they will do at the weekend party that they are hosting at a spa in the area. As the stakes were high, they had to provide an explanation. Furthermore, at the penultimate moment, Mihai's train halted at the station.

Ori de câte ori Lucian și Mihai primesc sarcini pe suprafața înclinată, se râde mult. Ei au trebuit să joace câteva scene date de Cabral și s-au descurcat excepțional de bine. Mai târziu, proba cu scrisori tematice a fost absolut fantastică. Dorian și Sore au fost rugați să cânte o piesă unică, iar proba de Yoga a devenit un test de îndemânare captivant, minut cu minut.

Sariti de pe Fix Episodul 4 din 5 Octombrie 2023 Online

Avem câteva personaje noi astăzi, cum ar fi Dorian Popa, care se alătură poveștii noastre. Cu toții vin să-l ajute pe Cabral, care primește întotdeauna cele mai dificile sarcini din piesă. Lucian și Sore răspund de obicei primii, dar reacțiile lui Lucian sunt anxioase. Când i se cere să identifice florile, există numeroase detalii fascinante de descoperit. Lansările improvizate sunt plăcute și amuzante, dar răspunsurile lente ale lui Lucian duc la numeroase decolări. Întrebările sunt ușoare. Dacă vă aflați vreodată în lipsa unor răspunsuri, puteți oricând să-l întrebați pe vecinul de la etaj, care locuiește într-o casă cu o înclinație de 22 de grade. Comedia este necesară în lume pentru că are puterea de a transforma orice stare de spirit și de a aduce zâmbetul și râsul. În acest fel, comedia nu este despre câștig, ci despre premiul de a face publicul să râdă. Cei mai pasionați de râs și invitații lor vor accepta provocări doar pentru a împărtăși bucuria și pentru a răspândi buna dispoziție în rândul prietenilor lor.

Inclinati spre comedie si mereu veseli cu o gazda bine cunoscuta si anume Cabral, a decis sa isi ridice standardul si lanseaza in mod direct cel mai nebun show pe numele sau Sariti de pe fix, alaturi de o intreaga echipa de personaje vor fi martorii unor momente de comedie demne de a fi povestite celor de acasa, invitatii din fiecare seara vor fi si ei la aprecierea formatului insa cele mai bune surprize vor fi acelea cand hohotele de ras vor crea si mai multa relaxare, dupa cum vedem avem o gasca plina de talente demente, Anisia si Rait sunt cei care vor da un surplus de actiune fiecarui moment, trebuie sa recunoastem ca suntem topiti dupa astfel de show-uri si complet impresionati sa vedem fiecare moment al intalnirilor de la Sariti depe fix Episodul 4 aici isi vor da in petec voinicii de pe canapea si in casa inclinata vor avea mult de furca fiecare concurent in parte, doar pe "seriale online hd" in fiecare seara de joi si chiar astazi 5 octombrie 2023 in fiecare seara de joi situatia se schimba si apar mici schimbari surprinzatoare in actiune.

SARITI DE PE FIX - SEZONUL 1

Sariti de pe fix | Episodul 4

SERVER 2

Episodul 4

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii