GROAPA SEZONUL 1 EPISODUL 6 ONLINE

Groapa:  Episodul 6



  • Între timp, Sandu Vlahu devine din ce în ce mai interesat de tot ceea ce se întâmplă.
  •  Sasha se străduiește să înțeleagă situația, dar comentariile lui Alică nu sunt de ajutor. 
  • Sandhu își dă seama că principala lui problemă erau legăturile cu persoanele nepotrivite. 
  • Alma îi spune lui Sasha că părinții lui au criticat-o cu o seară înainte, ceea ce sporește frustrarea lui actuală. Înainte de a pleca, ea cere să vorbească cu el. El nu știe dacă Franco este responsabil, dar promite să ia măsuri dacă va afla. 
  • Sasha decide să viziteze casa lui Franco pentru a dezamorsa situația. Se preface că nu știe de ce se află acolo și acceptă să vorbească cu Franco în particular. De asemenea, îi spune Almei că nu știe cine a comis crima pentru că Iță era doar legat și că altcineva a comis crima.

Poate că Franco a avut legătură cu moartea lui Bogdan, dar tehnica lui de a lăsa pe stradă banii pe care îi plănuise pentru Sasha a funcționat în continuare. Datorită faptei tangibile, el a fost perceput ca un bun samaritean, ceea ce i-a ajutat pe ceilalți să-l creadă când au auzit despre problema despre care discutaseră. Deși s-a prezis că Cave va avea puține șanse să intre în acest segment de program, acesta își doboară propriile recorduri de audiență în timp ce concurează cu alte lucrări nou lansate. Din distribuție fac parte actori noi și cunoscuți, iar fiecare episod este demn de apreciere. Un realism brutal, dar modern, evidențiază circumstanțele, iar persoanele care apreciază acest tip de conținut se pot identifica cu modul în care este prezentat fiecare personaj.

EPISODUL 6 - GROAPA

Episodul 6

SERVER 2

Episodul 6

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii