GROAPA SEZONUL 1 EPISODUL 5

Groapa:  Episodul 5



Alma este informată că Sasha s-a răsturnat cu mașina și pare a fi în stare de șoc. Vali îl examinează pentru a-i evalua starea, în timp ce Sile și Titi se ocupă de sarcina de a explica accidentul. Vali îi amintește lui Sasha că l-a îngropat recent pe Grigore și îl sfătuiește să nu-l lase singur. El sugerează să ia o pauză pentru o țigară, deoarece nu au avut ocazia să converseze cum trebuie. Mai târziu, el descoperă remușcările lui Vali pentru că nu a murit în locul lui Grigore, deoarece ar fi fost mai avantajos pentru toată lumea. Cu toate acestea, el se îndoiește de afecțiunea tatălui său pentru el, la care Sasha îl asigură că, indiferent de asta, tatăl său încă îl iubește.

Vali îi mărturisește lui Sasha că își dorește bunăstarea și este încântat că și-a găsit un partener. În ciuda faptului că se bucură de actualul său stil de viață, Vali recunoaște că se teme să nu fie vizat în conflictele dintre clanuri și să nu se poată aventura în exterior. Cu toate acestea, Vali îl îndeamnă pe Sasha să se răzgândească, deoarece el însuși este izolat și lipsit de orice altă companie în lume. Sasha îl informează cu privire la locația actuală în care se află împreună cu soția și copilul său, dar Vali îi contrazice presupunerile. Franco se înfurie când află că Vali nu numai că i-a returnat fondurile, dar intenționează să demisioneze, așa cum fusese convenit anterior. Vali menționează că nu dorește să continue cu această chestiune din cauza faptului că aproape i-a luat viața fratelui său.

Groapa sezonul 1 episodul 5 din 14 Octombrie 2023 Online

Pentru prima dată de când s-a trezit din comă, Sandu și Sasha discută, dar discuția se dovedește a fi obscură și cu o valoare informativă redusă. Cu toate acestea, Sasha menționează prezența unui individ care îi furnizează informații lui Franco, iar pe baza intuiției sale, Sandu este de acord cu afirmațiile fratelui său. Cu toate acestea, Sandu nu este dispus să ia în considerare observațiile lui Sasha. Deși s-a anunțat că serialul Peștera are puține șanse să intre pe acest segment de difuzare, serialul își bate propriile recorduri de audiență, egalând succesul altor producții lansate recent. Distribuția include atât nume noi, cât și nume consacrate, iar fiecare episod este un exemplu superb al realității actuale și dure evidențiate în scenarii. Prezentarea fiecărui personaj rezonează cu fanii acestui gen, făcând din această producție o operă demnă de apreciat.

EPISODUL 5 - GROAPA

Episodul 5

SERVER 2

Episodul 5

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii