GROAPA SEZONUL 1 EPISODUL 4

Groapa:  Episodul 4



După o perioadă îndelungată de imobilizare la pat, Sandu Vlahu se trezește din comă și este informat de soția sa Zina că a suferit un atac de cord. Medicii îi transmiseseră anterior pesimismul cu privire la însănătoșirea sa, dar ce știu ei despre puterea lui? Este încântător să îl vezi cum se simte bine. Sandu se interesează de Sacha și află de la soția sa că s-a întors acasă și l-a îndrumat în direcția bună. Deși Zina a dorit să le spună copiilor ei despre recuperarea lui, el a refuzat inițial să facă acest lucru. Între timp, Sacha pare să nu știe nimic despre rivalii săi. Alma devine din ce în ce mai insistentă pentru a purta unele discuții, dar el decide să o țină la distanță.

Cum viața Almei s-a schimbat semnificativ, ea insistă ca Sacha să-i ofere răspunsuri. În ciuda schimbării bruște a circumstanțelor, Sacha refuză să dea explicații, ceea ce provoacă o întârziere. În schimb, îl sună pe Tibi pentru a întreba dacă Franco, tatăl său, este la frizerie, sugerând că vrea mai multe informații. Alma intră din greșeală în camera lui Sandu. Acesta pare impresionat și, de fapt, prima lor întâlnire are mai multă importanță decât se credea inițial. El o recunoaște instantaneu pe Alma ca fiind fata de la interviu. Mai târziu, el descoperă că ea este de fapt soția lui, despre care nu știa nimic de trei zile înainte de a se întâlni cu familia ei.

Groapa sezonul 1 episodul 4 din 7 Octombrie 2023 Online

Printre teancurile de hârtii, Sacha caută informații despre o tranzacție cu caviar și observă discrepanțe. Bogdan nu a primit încă plata de la debitor și sunt în joc sume importante. Pe de altă parte, Franco îl amenință pe Sacha, susținând că i-a distrus deliberat laboratorul, dar realitatea este alta. Beny nu este în măsură să-l ajute pe Franco cu nicio pistă, în ciuda convingerii sale că comunitatea Vlach a jucat un rol. În ciuda așteptărilor scăzute de a fi difuzat, serialul Cave și-a depășit propriile recorduri de audiență, depășind producții lansate recent. Distribuția include atât nume noi, cât și nume consacrate, iar fiecare episod este o lucrare bine realizată și demnă de laudă. Scenariile abordează o realitate dură, dar contemporană, în timp ce portretizarea fiecărui personaj rezonează cu cei care apreciază acest gen.

Vă invităm să fiți alături de noi în această seară pentru a urmări împreună Groapa Sezonul 1 Episodul 4, sâmbătă de la ora 20:00. Emisiunea poate fi urmărită online în format HD și va fi difuzată pe 7 octombrie 2023.

EPISODUL 4 - GROAPA

Episodul 4

SERVER 2

Episodul 3

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii