CLANUL SEZONUL 3 | EPISODUL 8

CLANUL SEZONUL 3 EPISODUL 8

Vizita Luminiței la Tudor în închisoare îl tulbură pe acesta. Ea îl amenință că îi dă foc și îi cere să nu mai fie mâna dreaptă a lui Macelaru. Tudor este iritat de cererea ei, simțind că este nedrept să îi ceară asta. Dar mama lui crede că este copilul lui Dumnezeu. Când el și fratele său, Paul, s-au născut, au fost tot ceea ce a trăit, a muncit și a iubit. După ce l-a pierdut pe Paul, o parte din el lipsește acum din ea. Ea i-a dat totul fără să aștepte nimic în schimb, decât ca el să devină un om bun și să nu locuiască în chinuri.

Tudor a fost rugat să vorbească acum dacă are informații deosebite, pentru că s-ar putea să nu mai fie timp pentru a face acest lucru mai târziu. Noul inspector a obținut informații despre Costoiu de la oamenii de la măcelărie și a găsit un mesaj suspect dat în ziua și noaptea exploziei. Inspectorul bănuiește că unul dintre agenți face parte din grupul lui Bebe și ajunge la concluzia că Mișu ar putea fi ținta unei eventuale alianțe formate.

Clanul sezonul 3 episodul 8 din 30 Octombrie 2023 Online

În ciuda faptului că a fost întemnițat fără să aibă vreo vină, Tudor promite să tacă definitiv doar dacă va descoperi adevărul despre tatăl și fratele său. Sofia i-o predă pe sora lui Obuz, confirmându-i siguranța acesteia, dar își exprimă și dorința de a primi răspunsuri despre vinovat. Obuz ezită, dar în cele din urmă recunoaște că Pelicanu este responsabil, afectat emoțional de rugămintea de sinceritate a surorii sale.

CLANUL - SEZONUL 3 | EPISODUL 8

SERVER 2

FILM SERIAL ROMÂNESC

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii