CLANUL SEZONUL 3 | EPISODUL 7

CLANUL SEZONUL 3 EPISODUL 7

Se pare că, odată ce Olivia a încetat să mai conducă departamentul, Patricia a preluat conducerea întregii operațiuni. Silviu pare a fi cel mai supărat de acest lucru, în timp ce David pare a fi neputincios în a face față situației. De asemenea, Obuz nu mai este condus de Pelicanu, care primește unele critici nemeritate. Iulică vede la televizor că poliția l-a arestat pe Bebe pentru uciderea Oliviei. Toată lumea află că el și Magda sunt în arest. Acest lucru provoacă o mare schimbare în planul de răzbunare. Silviu le spune colegilor săi că lucrurile au devenit mult mai dificile acum că "s-a deschis cutia Pandorei".

Iulica attempts to interpret for Obuz, scolding him for getting Bebe imprisoned without even meeting him. Pelicanu boasts about his success, claiming responsibility for everything and having avenged their revenge. He adds that Obuz should feel remorseful for giving in to his superior. Obuz expresses his desire for his sister to return home and his disappointment with broken promises.

Clanul sezonul 3 episodul 7 din 23 Octombrie 2023 Online

Pelicanu vrea să preia ușor controlul și speră să devină șef peste tot. Între timp, Tudor sosește și își anunță echipa că este prezentă poliția și că trebuie să cerceteze toate locurile cunoscute legate de Bebe. El ar trebui să se ascundă deocamdată. Unul dintre cei mai de încredere subordonați ai săi îl învinovățește pentru evenimentele care i-au pus pe toți în pericol. Sergiu protestează zgomotos, afirmând că ei sunt preocupați doar de partea lor de profit, în timp ce șeful lor este arestat pe nedrept de autorități.

CLANUL - SEZONUL 3 | EPISODUL 7

FILM SERIAL ROMÂNESC

SERVER 2

Sezonul 3 | Episodul 7


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii