CLANUL SEZONUL 3 | EPISODUL 6

CLANUL SEZONUL 3 EPISODUL 6

Patricia îi oferă lui David o cafea, în timp ce Tudor întâmpină dificultăți cu un vehicul în flăcări în care s-ar putea afla o persoană. David întâmpină dificultăți în a-și exprima recunoștința față de Patricia, deoarece colegii săi par neinteresați. Costoiu pare să-și fi revenit complet, iar soția sa îi este alături. El o întreabă de ce își exprimă dragostea pentru el doar atunci când este cel mai slăbit, dar ea are timp să răspundă. Între timp, Tudor îl sună pe Costoiu pentru a verifica dacă a mers la locul potrivit și îi cere sfatul în această privință.

David îl informează pe Costoiu că Olivia a murit cu un dispozitiv în mașină care ar fi putut să-i provoace moartea. Costoiu este de acord să se întâlnească imediat la locul convenit. Între timp, Magda îl abordează pe Macelaru și îi dezvăluie intenția de a pleca. Deși nu menționează dorința de a divorța, principala ei preocupare este Florinel. "În timp ce explică faptul că fiul ei este motivul pentru care este încă în viață, Magda își exprimă îngrijorarea că nu poate continua să trăiască confortabil în casa ei ca înainte. Ea mai precizează că fiul ei nu a avut niciodată de ales să locuiască într-o reședință controlată de mafie și că cheltuielile pentru gloanțele pe care le-a tras sunt acoperite de finanțele sale."

Clanul sezonul 3 episodul 6 din 16 Octombrie 2023 Online

În timp ce se îndreaptă spre misiunea sa criminală, David își dă seama că Patricia, care l-a susținut întotdeauna, l-ar fi putut trăda. Între timp, Pelicanu pare agitat de fiecare sunet pe care îl scoate Iulică, iar Tudor îl informează pe Costoiu despre situația Oliviei. În același timp, Bebe îl sună, cerându-i orice informație în afară de faptul că fiica lui este în închisoare și că fiul ei a fost luat de șeful poliției, ceea ce este cel mai important.

CLANUL - SEZONUL 3 | EPISODUL 6

FILM SERIAL ROMÂNESC

SERVER 2

Sezonul 3 | Episodul 6


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii