CLANUL SEZONUL 3 | EPISODUL 4

CLANUL SEZONUL 3 EPISODUL 4

După ce a participat la nunta surorii sale, pe care o spera fericită, Obuz se întoarce la Pelicanu și se confruntă cu critici. El a fost rănit în timpul unei lupte, iar sora sa a fost răpită. Nu se știe unde se află ea în prezent. Obuz caută să se răzbune și plănuiește să intre în casa lui Bebe. Câștigătorii au onoarea, iar Pelicanu îl informează pe Iulică că nu va reuși niciodată să ajungă la Magda, deoarece aceasta este bine păzită. Iulică rostește un cuvânt disprețuitor la adresa soției lui Macelaru, dar Pelicanu îl avertizează să vorbească cu respect, deoarece femeia este respectată chiar dacă este rivala lui. Ceea ce a făcut Iulica nu este permis nici măcar între dușmani. A călcat în picioare onoarea dușmăniei în clanurile lor. Dacă se va duce acolo, se va răzbuna prin alte victime.

În același timp, Obuz primește o mustrare pentru acțiunile sale care au condus la această situație. El a refuzat să asculte și a amânat nunta, provocând nebunia pe care o vede acum în ochii săi. El jură să se răzbune pe Bebe în modul în care își dorește cel mai mult. Tudor primește o cerere de la Macelaru pentru a se răzbuna pe sora sa, Obuz. Însă Tudor duce lucrurile mai departe și instigă la întreaga acțiune. Între timp, Ilinca urmărește un interviu valoros, dar îl ține secret față de toată lumea. Între timp, David se ocupă de băiețelul Mitut, pe care l-a salvat de la Ciomag. Îi aduce haine, iar Mitut începe să plângă la vederea atâtor lucruri noi. Ilinca îl informează pe Tudor că David este afiliat cu Bebe și are dovezi clare în acest sens. Ea îi mai spune că intenționează să publice un articol despre asta. Tudor îi interzice însă să facă acest lucru.

Clanul sezonul 3 episodul 4 din 2 Octombrie 2023 Online

Ilinca îl pedepsește pe Tudor, amintindu-i că locația în care se află este o probă esențială. Ea îi sugerează să se mute pentru a nu-i mai face rău mamei sale, Luminița. De asemenea, Ilinca îl avertizează că, dacă Tudor nu reușește să-și ducă la bun sfârșit sarcina de a o împiedica pe Luminița să scrie articolul, Bebe nu-i va mai acorda atenție sau premii. Ca răspuns, Tudor îi dezvăluie Ilincăi că știe că David este informatorul lui Bebe. Ea se înfurie pe Tudor pentru că nu i-a dezvăluit mai devreme această informație vitală, care l-a făcut pe David să se infiltreze în casa ei și care acum le-a pus planul în pericol.

Comisarul s-a confruntat cu repercusiuni grave din cauza acțiunilor extrem de nepotrivite ale lui Macelaru, care i-a pus familia în pericol. Între timp, au fost puse în mișcare două planuri de răzbunare distincte - unul îl implică pe Bebe în investigarea celor responsabili de arestarea fiicei sale și de răpirea fiului său, în timp ce celălalt a fost o mișcare neașteptată a lui Pelicanu, care a inițiat propriul plan de acțiune. Prin urmare, vă invit să vizionăm împreună această seară. Sezonul 3, episodul 4 din Clanul este acum accesibil pentru vizionare pe www.serialonlinehd.com. Este difuzat astăzi, luni, 2 octombrie 2023.

CLANUL - SEZONUL 3 | EPISODUL 4

FILM SERIAL ROMÂNESC

SERVER 2

Sezonul 3 | Episodul 4
SERVER 3



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii