AMERICA EXPRESS | DRUMUL SOARELUI EPISODUL 1

America Express sezonul 6:  Episodul 1



Toți participanții vor încerca să găsească strategia perfectă pentru a câștiga, dar aceasta va implica o mulțime de drame și evenimente care nu necesită nimic special. Practic, toată lumea rămâne fără telefon mobil și cu doar un dolar pentru a face ce poate. Pentru că este unic în felul său", Irina a dezvăluit detalii din culise.

Cumva copleșiți de întreaga situație, concurenții cedează în fața realității de pe teren și încep cu emoție și determinare fiecare probă, prima din această seară care promite să pună în mișcare toate simțurile fiecărui concurent, pericolul este peste tot, orașele sunt dure și traseele nu se fac în pași de tango și ritm de mare aventură, iar cei care se întreabă în fiecare seară dacă au unde să doarmă sau dacă vor reuși să facă rost de ceva de mâncare, trec peste lacrimi și durere și tentația de a rezista, puterea de a ne depăși limitele într-o uriașă cursă contra cronometru cu cele nouă echipe de concurenți.

America Express 21 Octombrie 2023 Online

Iulia, care are o privire misterioasă și este foarte activă, va fi cu siguranță lider în competiție și în modă în același timp. Din acest punct de vedere, va fi o competiție foarte puternică, cu echipe active. Eduardo Sanda și Cleo sunt încă la începutul relației lor și nu s-au îngropat încă în peisaj, dar niciuna dintre echipe nu poate fi considerată leneșă. Este o mare aventură care nu are nevoie de prea multe explicații. Fiecare etapă vede vârful celor mai pricepuți, iar la orizont apar combinații neașteptate.

Cele trei națiuni care au participat în acest an își vor aminti cu siguranță de persoanele curajoase care s-au alăturat programului. Participanții noștri au fost foarte curajoși și, în ciuda faptului că s-au confruntat cu numeroase provocări, au crescut cu fiecare dintre ele. Ambiția tinerească și curajul sunt caracteristici admirabile în competiții precum aceasta, iar majoritatea participanților au avut parte de o experiență minunată. Ei nu sunt singura sursă de glume, dar cu siguranță oferă o sursă nesfârșită de râsete și toți au avut o prestație splendidă. Pentru a înțelege fiecare sarcină, fiecare concurent trebuie să parcurgă un traseu preliminar în trei țări de peste ocean. Cei care negociază cel mai bine își vor asigura un avantaj competitiv. Regulile sunt identice: fiecare participant trebuie să dețină câte o liră sterlină în fiecare zi pentru a-și acoperi masa și cazarea. Prin urmare, pregătiți-vă pentru incitantul și foarte vizionatul America Express Episodul 1, care va avea premiera pe 21 octombrie 2023. Această ediție prezintă în mod constant informații proaspete și uimitoare.

EPISODUL 1 - AMERICA EXPRESS | DRUMUL SOARELUI

Episodul 1

SERVER 2

Episodul 1

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii