AMERICA EXPRESS - EPISODUL 9

America Express sezonul 6:  Episodul 9


Într-o competiție strânsă pentru a obține imunitatea, împrejurimile sunt uimitoare, dar exploratorii noștri sunt cu ochii pe premiu - să ajungă primii la steag. Locul de frunte este cel mai căutat, iar cei suficient de norocoși ar putea fi înscriși printre primii. În ciuda faptului că se simțeau obosiți din cauza unor răni minore și a unor contratimpuri, o pauză de cafea le-a reînnoit vigoarea și i-a ajutat să înlăture orice problemă neplăcută. Cursa a progresat rapid, iar ceea ce a urmat a fost destul de previzibil. Găsirea unei locuințe a reprezentat o provocare.

Indiferent de clasament, echipele sunt foarte apropiate și este dificil să se stabilească un câștigător clar. Locurile de cazare oferă peisaje care îți taie respirația și care sunt greu de uitat, iar casele întinerite, în stil modern, au lăsat o impresie de neșters în mintea tuturor. Deși unii nu au reușit să obțină imunitatea, au plecat cu amintiri prețioase. Obiectele decorative au fost executate cu meticulozitate, iar locuitorii locali sunt remarcabil de ospitalieri în comparație cu alte orașe din întreaga lume.

America Express 31 Episodul 8 din Octombrie 2023 Online

Calea aleasă va duce la o zi de intensitate intensă. Cu toții vor simți senzații și emoții puternice, deoarece schimbările bruște de la vreme calmă la furtună și descărcările energetice îi vor împinge pe toți la limită într-o călătorie plină de provocări. Provocarea de anduranță are loc pe un traseu palpitant care se întinde pe mai multe niveluri și două emisfere, cuprinzând Ecuadorul. Cu diverse obstacole de înfruntat și o gamă variată de culturi reprezentate, aventura reia de unde s-a oprit și dezvăluie o latură complet nouă. Competiția atinge înălțimi impresionante de atletism și, în ciuda condițiilor neiertătoare, fiecare dintre cele nouă duete trebuie să înfrunte toate etapele.

AMERICA EXPRESS - SEZONUL 6 | EPISODUL 9

DRUMUL SOARELUI

SERVER 2

Episodul 9

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii