AMERICA EXPRESS - 6 EPISODUL 8

America Express sezonul 6:  Episodul 7


Ziua a început oarecum mohorât, iar concursul și-a adjudecat victoria cu numeroase sarcini. Localnicii prietenoși au servit cu amabilitate câteva dintre delicatesele lor locale. Cu toate acestea, concurenții nu au știut că în interiorul bucătăriei erau parcate mai multe mașini. În ciuda primirii călduroase, concurenții s-au confruntat cu o etapă dificilă în care timpul a fost un adversar major. În fiecare zi, oboseala și-a pus amprenta, iar sarcinile au fost greu de îndeplinit în timpul stabilit. La plecare, gazdele ospitaliere le-au mulțumit concurenților și le-au urat succes pentru următoarea etapă.

Deși două echipe vor pleca fără prea mult timp la dispoziție, echipa rămasă este entuziasmată și speră la imunitate. Cu toate acestea, dezavantajul de timp ar putea duce la o poziție neplăcută la Irina, deoarece mai există încă o amuletă pusă la bătaie, alături de etapa eliminatorie. Toată lumea a considerat că munca la fermă este o provocare, iar îndemânarea a fost ultima lor resursă. Cu siguranță vor aprecia cafeaua odată ce se vor întoarce acasă. Inițial, Ionuț și George au fost nemulțumiți de cafeaua saturată, dar au forțat nota și au plecat mai încrezători.

America Express Drumul Soarelui Episodul 8 din 30 Octombrie 2023 Online

Competiția pentru imunitatea etapei este în curs de desfășurare și se așteaptă să fie o cursă intensă și plină de energie. Va fi esențial să se mențină echilibrul pentru a obține succesul, iar pe parcurs vor exista răsturnări de situație interesante. Provocarea epuizantă de anduranță are loc de-a lungul unui traseu spectaculos, cu altitudini variabile. Traseul se întinde pe ambele emisfere, inclusiv în Ecuador, și prezintă numeroase provocări care trebuie depășite, de la întorsături și viraje până la întâlnirea cu culturi diferite. Aventura se reia de unde s-a oprit, dezvăluind o nouă perspectivă. Competiția se intensifică, demonstrând o forță și o rezistență remarcabile, în timp ce cele nouă echipe se confruntă cu obstacole de neiertat în fiecare etapă.

AMERICA EXPRESS - SEZONUL 6 | EPISODUL 8

DRUMUL SOARELUI

SERVER 2

Episodul 8

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii