CLANUL SEZONUL 3 | EPISODUL 3

CLANUL SEZONUL 3 EPISODUL 3

Vera își face mișcarea, așa cum a convenit cu Olivia. La sosirea la birou, ea își informează colegii că două persoane, și anume Micu, un prieten apropiat al lui Bebe, și Nadine, fiica Sofiei Toba, au decedat. În plus, aceștia au preluat custodia fiicei lui Macelaru pentru următoarele 30 de zile. Vera subliniază importanța utilizării înțelepte a acestui timp. Bebe este supărat și este posibil să facă greșeli. În plus, fiul său a fost răpit și se pare că aliații săi sunt împotriva sa. Această informație este crucială pentru colegii lui Bebe din poliție. Silviu crede cu tărie că este esențial să o localizeze pe Sofia Toba, deoarece au probleme nerezolvate cu ea. Pe de altă parte, Doru crede că prima prioritate ar trebui să fie găsirea copilului.

Ilinca a realizat un interviu important pentru a găsi un martor important. Între timp, David o informează pe Olivia că trebuie să îl localizeze pe Florinel, un băiat care ar putea oferi informații valoroase. Asaltul comisarului i-ar putea duce la Sofia Toba, iar Afganu se ascunde și el, pregătit să atace din orice direcție. Doru și comisarul Costoiu colaborau la un caz, când a avut loc un incident tragic, care l-a dus pe comisar la spital. David dezvăluie că însuși comisarul a cerut confidențialitate în acest caz, iar Ciomag, care lipsea de aproape un deceniu, a apărut ca o figură crucială în cazul Macelaru. În acel moment, comisarul Costoiu a suspectat prezența unui trădător printre ei. Patricia îl acuză direct pe acesta că ar fi trădătorul.

Clanul sezonul 3 episodul 3 din 25 Septembrie 2023 Online

Oamenii lui Bebe par mai puțin curajoși decât înainte. Ei au fost trimiși să îl caute pe fiul său, iar Bebe anticipează un rezultat pozitiv, promițându-le tot ce au nevoie pentru un viitor prosper. Între timp, Obuz primește un cadou de nuntă pentru sora sa, iar Pelicanul se ocupă de toate sarcinile. Bebe plănuiește să descopere maximum de informații despre individul care se află în spatele lui Obuz. Costoiu părăsește spitalul, dar se întâlnește cu Luminița care îi cere explicații fără ezitare. Ea îi urează bun venit în lumea celor cu morală și îl întreabă despre programul de protecție a martorilor. Luminița îi prezintă variante de rezolvare a problemei, care a devenit personală.

Acțiunile total nepotrivite ale lui Macelaru la adresa comisarului au repercusiuni grave, punându-și familia în mare pericol. Pe de altă parte, Bebe caută vinovați pentru arestarea fiicei sale și răpirea fiului său, în timp ce planul ascuns de răzbunare al lui Pelicanu se derulează. Prin urmare, vă invit să urmărim împreună în această seară. Episodul 3 din sezonul 3 al serialului Clan este acum disponibil pentru vizionare pe www.serialonlinehd.com difuzat astăzi, luni, 25 septembrie 2023.

CLANUL - SEZONUL 3 | EPISODUL 3

FILM SERIAL ROMÂNESC

SERVER 2

Sezonul 3 | Episodul 3


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii